Hei!

Jeg er Maria. Noen vil nok si at jeg trives aller best med mange baller i lufta på en gang. Som menneske er jeg kreativ, undrende og øver meg stadig på å ta livet en dag om gangen. 

I februar 2021 falt det ned en nysgjerrighet i meg på å bruke andre uttrykksformer enn ord. Jeg lastet ned appen Procreate på Ipaden, og begynte å utforske. Det var en utrolig rar følelse. Det kjentes som å oppdage et landskap jeg ikke visste fantes. Inni meg. Dette ble starten på noe nytt. Dette "noe" har foreløpig blitt til
kunsttrykk som trykkes hos Trond Print AS i Lillesand. Jeg har også trykket opp kunstkort med 10 ulike motiv som kan kjøpes i nettbutikken. 

Til daglig jobber jeg som forsker på MF Vitenskapelig Høyskole på Majorstuen i Oslo. Jeg jobber fulltid med et doktorgradsprosjekt. Metoden jeg bruker er foto, og temaet er hva som er betydningsfullt i livet til ungdom som har opplevd vold og omsorgssvikt hjemme.

Jeg er imidlertid mer enn forsker. Jeg er også kone, mamma, storesøster, venninne, og et menneske som trenger å finne håp på mange forskjellige måter.  Gjennom kunsten får jeg rom til å være meg selv, og finne frem til håpefulle og ærlige uttrykk. Jeg tegner like mye til meg selv som jeg tegner til deg.

Håper du finner bilder her inne som skaper gjenkjennelse i deg! 


Velkommen!